Přeskočit na obsah
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Blog
Kompostování
Jaký bioodpad je možné zpracovávat v Rocketech
Martina Záleská
18. 2. 2025
Jídlo
10 druhů plevele, co vám zachutná
Kristýna Mrkvičková
11. 2. 2025
Komunita
Zrajeme spolu – Naše partička úspěšně prošla kurzem zotavení
Anežka Ficová
4. 2. 2025
Kompostování
Co jsme vypěstovali (nejen) pro školy v roce 2024?
Anička Černá
22. 1. 2025
Komunitní zahrady
Přehled pro komunitní zahrady: Tipy, návody a inspirace
Anička Černá
20. 1. 2025
Komunita
Mapko v novém kabátu
Anička Černá
23. 12. 2024
Bokashi
Exkurze za uzavřeným cyklem jídla ke kompostéru Rocket
Martina Záleská
4. 12. 2024
Komunita
Ani slupka nazmar aneb Jak na zpracování gastroodpadu?
Martina Záleská
2. 12. 2024
« Předchozí
Page
1
Page
2
Page
3
…
Page
27
Další »
Search
Search
Main Menu
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty