Přeskočit na obsah
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Blog
Kompostování
Co znamená být správcem kompostu?
Soňa Houžvová
4. 9. 2020
Jídlo
Pařížská inspirace: Jak do kompostování zapojit gastroprovozy?
Radka Pokorná
17. 8. 2020
Kompostování
Jak na celoroční vermikompostování na balkoně
Radka Pokorná
11. 8. 2020
Kompostování
Proč v létě nezapomínat na zavlažování vermikompostéru?
Soňa Houžvová
14. 7. 2020
Komunitní zahrady
Pařížská inspirace: Jak na pěstování zelené střechy?
Radka Pokorná
6. 7. 2020
Bokashi
Bokashi materiál a 7 tipů, jak s ním naložit
Soňa Houžvová
29. 6. 2020
Kompostování
Kokoza se vzdělává v oběhovém hospodářství
Soňa Houžvová
26. 6. 2020
Komunita
Pojďte na stáž do společensky prospěšného podniku
Soňa Houžvová
24. 6. 2020
« Předchozí
Page
1
…
Page
14
Page
15
Page
16
Page
17
Page
18
…
Page
27
Další »
Search
Search
Main Menu
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty