Přeskočit na obsah
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Menu
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Search
Close this search box.
Blog
Kompostování
Jak zabydlujeme vermikompostéry
Soňa Houžvová
28. 4. 2020
Jídlo
Uzavřený cyklus jídla v (gastro)provozu
Soňa Houžvová
24. 4. 2020
Bokashi
Bokashi FAQ aneb znáte se s Bokashi?
Soňa Houžvová
16. 4. 2020
Kompostování
Pařížská inspirace: Jak se stát mistrem kompostářem?
Soňa Houžvová
8. 4. 2020
Pěstování
Poctivá a lokální kytice? 9 tipů, kde ji pořídíte
Soňa Houžvová
12. 2. 2020
Kompostování
Svoz bioodpadu v Praze v novém kabátku
Soňa Houžvová
5. 12. 2019
Kompostování
Uzavřený cyklus jídla do škol: školní slupky jsou poklad
Jan Smeták
3. 12. 2019
Uzavřený cyklus jídla do škol
Učíme (se) ve školní zahradě!
Jan Smeták
26. 11. 2019
« Předchozí
Page
1
…
Page
15
Page
16
Page
17
Page
18
Page
19
…
Page
26
Další »
Search
Search
Main Menu
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty