Přeskočit na obsah
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Blog
Kompostování
O kompostovatelnosti jednorázového nádobí
Kristýna Mrkvičková
16. 10. 2024
Kompostování
Žížalí čaj – výživné hnojivo pro vaše rostliny
Martina Záleská
22. 7. 2024
Kompostování
Kokoza vyrazila do Vídně za komunitními kompostéry
Martina Záleská
15. 7. 2024
Kompostování
Patagonia: Kompostování v Rocketu není raketová věda
Martina Záleská
1. 7. 2024
Kompostování
Žížalí hotely a komunitní kompostování pomocí žížal
Martina Záleská
17. 6. 2024
Hmyzodomy
Hmyzí domky – Královské ubytování pro hmyz
Kristýna Mrkvičková
7. 6. 2024
Kompostování
Na Praze 6 vyrostly nové komunitní kompostéry
Martina Záleská
20. 5. 2024
Jídlo
Nešvar jménem drtič kuchyňského odpadu
Eva Tobolková
16. 5. 2024
« Předchozí
Page
1
Page
2
Page
3
Page
4
…
Page
27
Další »
Search
Search
Main Menu
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty