Nabídka pro gastroprovozy
ve škole, školce, firmě, kavárně, čajovně, restauraci, ...
Třídit bioodpad a kompostovat jde jednoduše a efektivně také ve velkém. Kompostuje se ve školách, firmách i restauracích, a to s pomocí jednoduchých i sofistikovanějších technologií, které si poradí dokonce s velkým množstvím gastroodpadu. Záleží především na tom, kolik slupek a dalších organických zbytků podnik generuje a jaké jsou možnosti umístění kompostérů. Řešení máme hned několik. Rádi vás s nimi seznámíme a společně vybereme to nejvhodnější pro vaší provozovnu.
Představíme vám uzavřený cyklus jídla
Učíme restaurace kompostovat
Prohlédněte si naši kampaň Nesuď podle slupky, stáhněte si udržitelné e-booky a objevte, jak být ohleduplní k planetě i vaší peněžence.
Mám restauraci a chci začít kompostovat
Rádi byste ve vaší kavárně, restauraci nebo bistru kompostovali, ale nevíte si rady? Napište nám na info@kokoza.cz a domluvíme si společnou konzultaci.