Nabídka pro gastroprovozy
ve škole, školce, firmě, kavárně, čajovně, restauraci, ...
Třídit bioodpad a kompostovat jde jednoduše a efektivně také ve velkém. Kompostuje se ve školách, firmách i restauracích, a to s pomocí jednoduchých i sofistikovanějších technologií, které si poradí dokonce s velkým množstvím gastroodpadu. Záleží především na tom, kolik slupek a dalších organických zbytků podnik generuje a jaké jsou možnosti umístění kompostérů. Řešení máme hned několik. Rádi vás s nimi seznámíme a společně vybereme to nejvhodnější pro vaší provozovnu.
![](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/10/Transformace-gastroprovozu-500x500.jpg)
Představíme vám uzavřený cyklus jídla
Učíme restaurace kompostovat
Prohlédněte si naši kampaň Nesuď podle slupky, stáhněte si udržitelné e-booky a objevte, jak být ohleduplní k planetě i vaší peněžence.
Mám restauraci a chci začít kompostovat
Rádi byste ve vaší kavárně, restauraci nebo bistru kompostovali, ale nevíte si rady? Napište nám na info@kokoza.cz a domluvíme si společnou konzultaci.
![](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/10/gastro-500x500.jpg)
![Peter Chalupianský, CSR Manager, Kaufland Česká republika v.o.s.](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/09/Peter-Chalupianský-Kaufland.jpg)
![Juan Cruz Pacin, Founder & CEO, Restaurace Gran Fierro](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/09/Juan-Cruz-Pacin-Gran-Fiero.jpg)
![Petr Valeš, produktový manažer, JRD Development](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/09/Petr-Valše-JRD.jpg)
![Barbora Ambrušová, Local Marketing Specialist, IKEA Česká republika s.r.o.](https://kokoza.cz/wp-content/uploads/2021/09/Barbora-Ambrúšová-IKEA.jpeg)