Přeskočit na obsah
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Menu
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Search
Close this search box.
Blog
Bokashi
Jaké je tajemství bokashi směsi?
Soňa Houžvová
14. 5. 2024
Kompostování
Mezinárodní týden kompostování: 29. ročník se blíží!
Martina Záleská
24. 4. 2024
Kompostování
Otočné kompostéry na terasu, zahradu i balkon
Kristýna Mrkvičková
23. 4. 2024
Nezařazené
Kokoza míří na Sustainability Summit
Štěpánka Ištvánková
15. 4. 2024
Kompostování
Jaké bylo berlínské setkání nad komunitním kompostováním?
Martina Záleská
9. 4. 2024
Hmyzodomy
Návod: Jak správně umístit hmyzí hotel
Anička Černá
10. 2. 2024
Jídlo
Ovčí vlna a její využití (nejen) v zahradách
Radka Pokorná
9. 1. 2024
Jídlo
Komunitní kompostéry v Praze
Kristýna Mrkvičková
15. 11. 2023
« Předchozí
Page
1
Page
2
Page
3
Page
4
…
Page
26
Další »
Search
Search
Main Menu
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty