Přeskočit na obsah
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Blog
Jídlo
Uzavřený cyklus jídla v (gastro)provozu
Soňa Houžvová
24. 4. 2020
Bokashi
Bokashi FAQ aneb znáte se s Bokashi?
Soňa Houžvová
16. 4. 2020
Kompostování
Pařížská inspirace: Jak se stát mistrem kompostářem?
Soňa Houžvová
8. 4. 2020
Pěstování
Poctivá a lokální kytice? 9 tipů, kde ji pořídíte
Soňa Houžvová
12. 2. 2020
Kompostování
Svoz bioodpadu v Praze v novém kabátku
Soňa Houžvová
5. 12. 2019
Kompostování
Uzavřený cyklus jídla do škol: školní slupky jsou poklad
Igor Suvorov
3. 12. 2019
Uzavřený cyklus jídla do škol
Učíme (se) ve školní zahradě!
Igor Suvorov
26. 11. 2019
Kompostování
Scházíme se nad kompostem v pracovní skupině
Soňa Houžvová
23. 11. 2019
« Předchozí
Page
1
…
Page
16
Page
17
Page
18
Page
19
Page
20
…
Page
27
Další »
Search
Search
Main Menu
ZELENÉ OÁZY
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty