Přeskočit na obsah
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty
Search
Blog
Kompostování
Jak se správně starat o kalifornské žížaly
Kristýna Mrkvičková
6. 5. 2022
Bokashi
Jak kompostovat efektivněji s bokashi a vermikompostérem
Kristýna Mrkvičková
4. 5. 2022
Kompostování
Mezinárodní týden kompostování: Blíží se 27. ročník!
Radka Pokorná
27. 4. 2022
Komunita
Ze zákulisí naší integrační dílny
Igor Suvorov
20. 4. 2022
Komunita
KPZ a jak si přes ni zajistit pravidelný přísun zeleniny
Kristýna Mrkvičková
14. 4. 2022
Kompostování
Původ a druhy žížal: Odkud pochází kalifornská žížala?
Kristýna Mrkvičková
7. 4. 2022
Kompostování
Kompostovací toaleta: Co to je a proč ji potřebujete
Soňa Houžvová
24. 3. 2022
Komunitní zahrady
Duševní zdraví a jak ho pěstovat na zahradě
Igor Suvorov
21. 3. 2022
« Předchozí
Page
1
…
Page
6
Page
7
Page
8
Page
9
Page
10
…
Page
27
Další »
Search
Search
Main Menu
UDRŽITELNÁ AKADEMIE
Průvodce
Komunitní zahrady
Třídění a kompostování
Bokashi akademie
Udržitelné restaurace
Pěstování na balkoně
Co nabízíme
Nabídka pro gastroprovozy
Nabídka pro firmy a organizace
Nabídka pro obce
Nabídka pro školy
Workshopy
Naše projekty
Komunita
E-shop
Blog
O nás
Kdo je Kokoza
Lidé v Kokoze
Ke stažení
Média
Partnerství
Pracovní nabídky
Kontakty